22.12.2014.

ČLANARINA ZA 2015. GODINU

Obaveštavamo Vas da članarina u Udruženju farmaceuta Vojvodine (UFV) za 2015. godinu iznosi 2.000 dinara.

Udruženje farmaceuta Vojvodine je najveće i najstarije strukovno udruženje ovog tipa koje deluje na teritoriji cele Vojvodine, sa tradicijom dugom 20 godina, čiji su primarni ciljevi zaštita interesa farmaceuta, unapređenje farmaceutske struke, rešavanje nagomilanih problema u farmaceutskom sektoru i stvaranje povoljnih uslova za rad u oblasti farmacije.

Članstvom u Udruženju farmaceuta Vojvodine ostvarujete pravo na:

  • BESPLATNO učešće na tradicionalnom Prolećnom i Jesenjem simpozijumu (koji nose po 6 bodova)
  • BESPLATNO učešće na kružnim predavanjima, koja će se realizovati po većim gradovima na teritoriji Vojvodine
  • Kao član Udruženja farmaceuta Vojvodine automatski ostvarujete i članstvo u Savezu farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS), a samim tim stičete i određene beneficije koje to članstvo donosi

Članstvo u Udruženju farmaceuta Vojvodine mogu ostvariti samo farmaceuti koji imaju prebivalište i/ili boravište na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine (član 2. Statuta UFV).

Ukoliko do sada niste bili član Udruženja farmaceuta Vojvodine, potrebno je da popunite online pristupnicu, koja se nalazi na sajtu udruženja wwwufvojvodine.org, i uplatite članarinu za 2015. godinu. Kompletno ispunjenu pristupnicu možete nam dostaviti putem mejla ufvojvodine@gmail.com, faksa, pošte ili lično u prostorijama udruženja (ul. Zlatne grede 11, Novi Sad).

Koleginice i kolege koji su već članovi Udruženja farmaceuta Vojvodine, potrebno je da samo svoje članstvo u udruženju obnove uplatom članarine za 2015. godinu.

Članarinu možete uplatiti na žiro-račun udruženja 355 – 1034808 – 92, a poziv na broj je Vaš broj licence/2015.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona na broj 021/472 66 00 ili navedenog mejla.







Nema komentara »

SREĆNI PRAZNICI

Cestitka1024







Nema komentara »