14.01.2017.

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu zakona o apotekarskoj delatnosti

Poštovane koleginice i kolege,

u utorak, 17.01., od 10-15h se u velikoj sali Skupštine AP Vojvodine u Novom Sadu održava javna rasprava o Nacrtu Zakona o apotekarskoj delatnosti.

Predsednica Udruženja farmaceuta Vojvodine Vas poziva da prisustvujete javnoj raspravi i date doprinos diskusiji o ovom vrlo važnom dokumentu za našu struku.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete javnoj raspravi, Vaše komentare, predloge i sugestije na tekst Nacrta možete poslati u obrascu.
Komentare možete slati Ministarstvu na mail javna.rasprava.ad@zdravlje.gov.rs.

Na sledećem linku možete preuzeti tekst Nacrta zakona, kao i tekst poziva za učešće u javnoj raspravi.







Nema komentara »

12.01.2017.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o apotekarskoj delatnosti

Poštovane koleginice i kolege,

Ministarstvo zdravlja RS sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o apotekarskoj delatnosti u periodu od 13. januara do 02. februara 2017. godine. Tekst Nacrta zakona i bliže obaveštenje o toku javne rasprave objavljeni su na internet stranici Ministarstva zdravlja http://www.zdravlje.gov.rs/showpage.php?id=185

Udruženje farmaceuta Vojvodine poziva sve članove Udruženja da uzmu aktivno učešće u javnoj raspravi i da primedbe, predloge, inicijative, komentare i sugestije dostave, u toku održavanja javne rasprave, na mejl: javna.rasprava.ad@zdravlje.gov.rs ili pismenim putem Ministarstvu zdravlja, Beograd, Nemanjina 22-26.







Nema komentara »