01.11.2018.

Sastanak sekcije za Farmaceutsku tehnologiju i kozmetologiju 9.11.2018.

Poštovane koleginice i kolege,
Pozivamo vas da 09.11.2018. s početkom u 14.15 u Svečanoj sali Farmaceutskog fakulteta u Beogradu prisustvujete sastanku Sekcije za farmaceutsku tehnologiju i kozmetologiju na kojoj je planirano održavanje dva predavanja/prezentacije u cilju INOVACIJE ZNANJA u oblasti kozmetologije, prvenstveno kozmetičke regulative, a uz podršku Centra za kozmetologiju i dermofarmaciju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.
Teme sastanka su koncipirane sa ciljem INOVACIJE ZNANJA u oblasti evropske kozmetičke regulative, prvenstveno u pogledu informisanja o Dosijeu sa informacijama o kozmetičkom proizvodu (KP) (engl. Product Information File (PIF)) i Izveštaju o bezbednosti KP, te sa ciljem upoznavanja sa nacrtom novog Zakona o predmetima opšte upotrebe Republike Srbije i ulogom farmaceuta (magistra farmacije) u proceni bezbednosti KP.
Shodno navedenom, predavanja/prezentacije održaće se prema sledećoj satnici:
14.15-14.20 – Uvodna reč, prof. dr Snežana Savić, predsednik Sekcije
14.20 – 14.50 – Dosije sa informacijama o kozmetičkom proizvodu. Jelica Paunović, specijalista farmacije-kozmetologija, mentor: prof. dr Snežana Savić
14.50-15.10 – Izveštaj o bezbednosti kozmetičkog proizvoda. Aleksandra Stanivuković, specijalista farmacije-kozmetologija, moderator – prof. dr Snežana Savić.
15.10-15.40 – Kratka diskusija izloženih prezentacija i pauza za kafu/osveženje.
15.30. -16.00 – Izveštaj sa skupa Balcan Conference ICADA in Athens. Zorana Ivetić specijalista farmacije-kozmetologija.
16.00 – 16.15 – Predstavljanje nacrta Zakona o predmetima opšte upotrebe

POZIV JE UPUĆEN SVIM REDOVNIM ČLANOVIMA SEKCIJE, SPECIJALISTIMA FARMACEUTSKE TEHNOLOGIJE ILI SPECIJALISTIMA U OBLASTI KOZMETOLOGIJE, ALI I SVIM ZAINTERESOVANIM KOLEGAMA DIPLOMIRANIM FARMACEUTIMA/MAGISTRIMA FARMACIJE, REDOVNIM ČLANOVIMA SFUS-A.







Nema komentara »