02.10.2012.

IZVEŠTAJ SA JESENJEG SIMPOZIJUMA

   Ovogodišnji Jesenji simpozijum Udruženja farmaceuta Vojvodine, koji se održao 22.09.2012. u amfiteatru novosadskog SPENS-a, okupio je 185 farmaceuta i lekara sa teritorije cele Vojvodine, ali i iz Beograda, Čačaka, Leskovca…

   Skup je akreditovao Zdravstveni savet Srbije na temu «Indikacije, kontraindikacije i neželjena dejstva najčešće upotrebljavanih lekova u kardiologiji», a slušaocima je donosio 6 bodova za obnovu licence.

   I ove godine učešće na simpozijumu ostvarili su brojni izlagači, sa kojima već godinama unazad ostvarujemo izvanrednu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

   Nakon uvodne reči predsednice Udruženja farmaceuta Vojvodine mr ph. Violete Brković, kojom je pozdravila sve učesnike simpozijuma, održana su predavanja renomiranih predavača sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, prof. dr Dejana Sakača i dr sc. med. Dragoslave Živkov-Šaponje, koja su izazvala veliku pažnju prisutnog auditorijuma. Takođe, predavanje u okviru Mini simpozijuma održala je i mr ph. Stanislava Lazić na temu «Medicinska nega dr Colić».

U pauzama simpozijuma upriličen je prigodan ručak sa koktelom za sve učesnike simpozijuma i izlagače.

Učesnici simpozijuma pokazali su visoki nivo znanja na ulazno-izlaznom testu, što potvrđuje privrženost stručnom usavršavanju i predanast poslu koji obavljaju.

U anketi koju su popunili svi učesnici kontinuirane edukacije, organizacija samog simpozijuma ocenjena je sa visokom srednjom ocenom 4,82.

   Organizacioni odbor Udruženja farmaceuta Vojvodine i u budućnosti će se truditi da izađe u susret prohtevima svih polaznika kontinuirane edukacije, kako sa aktuelnim temama i predavačima, tako i sa kvalitetnom organizacijom simpozijuma.

Rezultati ankete – 22.09.2012.







Nema komentara »