22.11.2012.

OBAVEŠTENJE

Poštovani,

uveli smo neke nove stvari stvari kako na samom sajtu udruženja tako i globalno na samom internetu.
Kao što i sami možete videti u desnom gornjem uglu se nalaze 3 nove ikonice koje vas obaveštavaju da od sada možete da pratite dešavanja i rad udruženja i putem nekih od najpopularnijih društvenih mreža. Napravljen je profil na FaceBook, Google+ i Twitter drštvenim mrežama.

     Na FaceBook i Google+ profilu možete pratiti dešavanja, rad udruženja, komentarisati fotografije koje su postavljane i drugo. Kako u sadašnje vreme većina ljudi poseduje FaceBook ili Google+ profil na ovaj način smo omogućili da na lakši način budete uvek na vreme obavešteni o radu udruženja. Profil udruženja na društvenoj mreži Twitter takođe pruža mogućnost da redovno budete obavešteni o radu udruženja, ali u kraćem odnosno sažetom obliku (kratke vesti).
Na već pomenute linkove (ikonice “f”, “t” i “g+”) u gornjem desnom uglu možete jednim klikom da vidite neki od naših profila ili na putanje ispod.

 

 

 
     Sam sajt udruženja je takođe unapređen. Izvšene su najnovije dopune i ispravke samog sajta u tehničkom smislu. Server na kom se sajt nalazio je promenjen i sada su verovatnoće da sajt odnosno server ne radi svedene na minimum. Uvedena je i opcija komentarisanja vesti (svi članci odnosno postovi). Broj komentara na neku vest odnosno članak možete videti ispod svakog teksta, a pregled istih ili postavljanje vašeg komentara se vrši klikom na “Nema komentara” ili u zavisnosti da li ima i koliko komentara na tekst u formatu “Broj komentara”. Takođe je i galerija pretrpela promene u vidu uvođenja SlideShow-a. Sada je mnogo lakše i lepše pregledati slike. Izvšene su i prepravke u vezi englesko-srpskog prevoda.

Još će se raditi na samom sajtu, a o tome ćete biti obaveštavani blagovremeno.







Nema komentara »