26.05.2014.

OBAVEŠTENJE O IZBORIMA UFV

Odlukom Skupštine Udruženja farmaceuta Vojvodine od 10.05.2014. godine, Izbori za članove organa udruženja (Upravni odbor, Nadzorni odbor i Sud časti) odloženi su za jesen 2014. godine.

Izbori će se sprovesti na osnovu teritorijalne i sektorske zastupljenosti članstva, po većinskom načinu glasanja.

Pravo da biraju i budu birani u organe Udruženja farmaceuta Vojvodine imaju samo članovi udruženja, odnosno farmaceuti sa teritorije Vojvodine koji su uplatili članarinu za 2014. godinu.

Apelujemo na sve članove koji žele da aktivno učestvuju u radu udruženja, da podnesu kandidaturu u predviđenom vremenskom roku za članove organa UFV (Upravni odbor, Nadzorni odbor i Sud časti).

Javni poziv za podnošenje kandidatura za članove organa UFV biće blagovremeno objavljen na sajtu udruženja www.ufvojvodine.org.

Do izbora novih organa UFV, udruženje će nastaviti da vodi dosadašnji saziv Upravnog odbora Udruženja farmaceuta Vojvodine.

O tačnom vremenu i mestu održavanja Izborne skupštine UFV bićete blagovremeno obavešteni.







Nema komentara »

OBAVEŠTENJE ZA POMOĆ UGROŽENIMA

Udruženje farmaceuta Vojvodine zahvaljuje se svim apotekama, farmaceutskim kućama i distributerima koji su se odazvali našem apelu za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.

Obaveštavamo Vas da pomoć u vidu lekova, sanitetskog materijala, hrane i opreme za bebe možete i dalje dostavljati najbližem Crvenom krstu.

Apoteke i farmaceutske firme koje posluju na teritoriji opštine Novi Sad pomoć mogu dostaviti Magacinu Crvenog krsta, koji se nalazi u ulici Rade Končara 1 u Petrovaradinu, od 08.00 do 19.00 časova.







Nema komentara »